Autoturism în valoare de 75.000 lei, căutat de autoritățile elene, descoperit în PTF Isaccea

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Isaccea - Garda de Coastă au descoperit un autoturism marca Toyota Yaris, căutat de către autoritățile din Grecia, aflat în posesia unui cetăţean ucrainean.

În ziua de 01.11.2022 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul de intrare în țară asupra unui autoturism marca Toyota, înmatriculat în Ucraina, condus de către un cetățean ucrainean în  vârstă de 58 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă către de autorităţile din Grecia, în luna septembrie a acestui an.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism în valoare de 75.000 lei, căutat de autoritățile elene, descoperit în PTF Isaccea
  • Autoturism în valoare de 75.000 lei, căutat de autoritățile elene, descoperit în PTF Isaccea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe