Autoturism în valoare de 370.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca VW model Touareg, căutat de autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 13.10.2022 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca VW TOUAREG, în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localității Constanța.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Marea Britanie.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 370.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism în valoare de 370.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britania,  descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe