Autoturism în valoare de 125.000 lei, căutat de autoritățile din Italia si Cehia, descoperit de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia și Cehia, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 14.11.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei platforme pe care se afla tractat un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Cehi.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia și Cehia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tainuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism în valoare de 125.000 lei, căutat de autoritățile din Italia si Cehia, descoperit de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe