Autoturism furat din Franța, descoperit la Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism marca Dodge, model Nitro, semnalat ca fiind furat din Franța.

În data de 22.11.2017, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa - Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza judeţului Constanţa, un autovehicul marca Dodge, model Nitro, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Franța, acesta fiind declarat furat la data de 05.09.2017, iar la volan se afla cetăţeanul român B.D., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

Bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din municipiul Timișoara, neavând cunoştinţă despre faptul că este căutat de către autorităţi.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 5.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

  • Autoturism furat din Franța, descoperit la Constanţa
  • Autoturism furat din Franța, descoperit la Constanţa
  • Autoturism furat din Franța, descoperit la Constanţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe