Autoturism de lux căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism, în valoare de aproximativ 200.000 lei, furat din Marea Britanie.

În data de 17.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe raza municipiului Medgidia, un autoturism marca Mercedes-Benz, model C300, de culoare gri, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 29 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date INTERPOL ca fiind bun furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Autoturismul, an de fabricaţie 2015, evaluat la aproximativ 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism de lux căutat de autoritățile din Marea Britanie,  descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe