Autoturism căutat de autoritățile din Olanda, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza localității Corbu un autoturism, în valoare de aproximativ 41.900 de lei, care era căutat de autoritățile din Olanda.  

În data de 10.12.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost depistat, pe raza localității Corbu, un autovehicul înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. 

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Olanda.

Autoturismul, în valoare de 41.890 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Olanda,  descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe