Autoturism căutat de autoritățile din Franţa, descoperit în P.T.F. Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul Poliţiei de Frontieră Ostrov au depistat, într-un camion condus de un cetățean bulgar, un autoturism marca Mercedes Benz, clasa A, declarat de autorităţile din Franța ca fiind furat.

În data de 07.03.2017, ora 18.00, în Punctul Poliţiei de Frontieră Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, cetățeanul bulgar D.D., în vârsta de 34 de ani, la volanul unui autocamion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria. În interiorul autocamionului, se aflau un autoturism marca Mercedez Benz clasa A, motoare auto diferite mărci, un elevator și diferite piese rezultate din dezmembrarea de autovehicule folosite.

În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul marca Mercedez Benz clasa A, înmatriculat în Franța, an de fabricație 2013, figurează în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de Franța la sfârșitul lunii ianuarie a.c.

Șoferul autocamionului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de către autorităţi.

Mașina, evaluată la aproximativ 80.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Franţa, descoperit în P.T.F. Ostrov
  • Autoturism căutat de autoritățile din Franţa, descoperit în P.T.F. Ostrov
  • Autoturism căutat de autoritățile din Franţa, descoperit în P.T.F. Ostrov

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe