600 litri de motorină fără documente, confiscaţi la S.P.F. Cernavodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 600 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, fără documente justificative.

În data de 06.11.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Cernavodă, o autoutilitară, înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român B.N., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

În urma controlului, în autoutilitară au fost descoperite trei recipiente încărcate cu produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 600 litri de motorină, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

  •  600 litri de motorină fără documente, confiscaţi la S.P.F. Cernavodă
  •  600 litri de motorină fără documente, confiscaţi la S.P.F. Cernavodă

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe