Cetăţean german cu mandat european de arestare, depistat la P.T.F. Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat un cetăţean german pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Germania, pentru comiterea unor infracţiuni de natură economică.

În data de 07.02.2019, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul german S.H.C., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, pentru săvârşirea unor infracţiuni de natură economică.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe