Autoturism căutat de autorităţile din Franța, depistat în aceeaşi zi de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai au descoperit un autoturism marca Lexus, în valoare de 40.000 de euro, aflat în atenţia autorităţilor din Franța, în aceeaşi zi când a fost introdusă alerta.

În data de 27.05.2021, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Lexus, înmatriculat în Franța.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor suplimentare derulate, s-a constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Franța, la data de 27.05.2021.

Autoturismul, în valoare de 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism căutat de autorităţile din Franța, depistat în aceeaşi zi de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe