Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 2 din 08.01.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 2 din 08.01.2021 privind aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea în contextul pandemiei de COVID-19.

Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 2 din 08.01.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Gibraltar, Lituania, San Marino, Cehia, Liechtenstein, Slovenia, Marea Britanie, Panama,  Lituania, San Marino, Panama, Elveția, Statele Unite ale Americii, Muntenegru, Andorra, Suedia, Israel, Olanda, Puerto Rico, Cipru, Slovacia, Serbia, Letonia, Danemarca, Estonia, Serbia, Monaco, Portugalia, Georgia, Luxemburg, Liban, Irlanda, Jersey, Croaţia, Palestina, Aruba, Rusia, Italia, Austria, Germania, Polonia, Spania, Insulele Turks si Caicos, Sint Maarten, Belarus, Turcia, Malta, Macedonia de Nord, Franța, Polinezia Franceză, Republica Moldova, Namibia.

Listă in vigoare de la data de 09.01.2021 ora 20:00


Pentru vizualizarea și salvarea documentului: descarcă PDF.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe