Urmăriţi internaţional, depistaţi la P.T.F.  Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat unor echipe operative din cadrul I.P.J. Iași doi bărbaţi pe numele cărora erau emise un mandat european de arestare, respectiv o alertă INTERPOL, de către autorităţile franceze şi ucrainene.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra ţară, cetăţenii din Republica Moldova Feodor P., în vârstă de 42 ani, și Igor Ș., în vârstă de 52 ani, pasageri în mijloace de transport diferite.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele lui Feodor P. este emis de către autorităţile franceze un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, iar Igor Ș. figurează cu alertă Interpol emisă de autorităţile ucrainene pentru săvârșirea unor infracțiuni de fraude și fals în acte.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză, care au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Iași, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  • Urmăriţi internaţional, depistaţi la P.T.F.  Sculeni   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe