Autoturism semnalat furat din Ucraina, oprit la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism declarat ca fiind furat din Ucraina.

În data de 26 august a.c., în jurul orei 22.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de intrare în ţară, o persoană, de sex feminin, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat  că autoturismul în cauză este căutat de INTERPOL, fiind  declarat furat de către autoritățile din Ucraina din anul 2018.

Cu privire la aspectele constatate, persoana a declarat că autoturismul îi aparține și că l-a achiziționat în anul 2018 de la un prieten.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauzăiar autoturismul, în valoare de 70.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoturism semnalat furat din Ucraina, oprit la frontieră
  • Autoturism semnalat furat din Ucraina, oprit la frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe