Autoturism căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit în Iaşi

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca TESLA, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia. 

În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi  – I.T.P.F. Iași au observat, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism marca TESLA, condus de un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, cu numere de înmatriculare norvegiene.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul aparţine  unui prieten şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, mașina în valoare de aproximativ 286.800 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire şi abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe